DIN PARTNER FÖR FINLAND OCH DE BALTISKA LÄNDERNA
Vogelsang Finland


To read the text in English, please click here.

Jos haluat lukea tekstin suomeksi, näpäytä tästä.


Vogelsang Oy grundades 2012 som ett dotterbolag till det tyska bolaget Vogelsang. Det lokala huvudkontoret ligger i Helsingfors. Därifrån tillhandahåller Vogelsang Finland försäljning och tjänster från det breda sortimentet av Vogelsang-produkter på olika marknader till kunder i Finland, Litauen, Lettland och Estland.

Vogelsang-produkter tillfredsställer kunders individuella behov på marknaderna för jordbruksteknik, biogas, industri, transport samt spillvatten och tillhandahåller spetsteknik som lobrotorpumpar, slipsystem, matning av fast material, sönderfallssystem och spridningsteknik. Vi stöder även våra kunder inom järnvägs-, buss- och båtmarknaden med lösningar för leverans och bortskaffning, inre rengöring och datahantering.

För att ge våra kunder de bästa produkterna för deras tillämpningar optimerar vi ständigt våra produkter och anpassar dem till kundernas behov för deras framgång i arbetet: Vogelsang är LEADING IN TECHNOLOGY.

Kundstöd skräddarsytt för dina behov

Vogelsang Finland är även starkt inriktat mot att tillhandahålla excellent service och utomordentliga reservdelar. Oavsett om det gäller driftsättning eller servicepaket för slitdelar erbjuder vi individuell allroundservice för att garantera dig smidig drift från början.

Centralt servicenummer: +358 50 589 8726
E-post: [email protected]
Öppettider: ma-pe klo 8 - 14

Ota yhteyttä Vogelsang Finland -yhtiöön

Vogelsang Oy
c/o Keijo Pajari
Kalske Business Park
Taivaltie 5
01610 Vantaa
FINLAND

E-post: finland@vogelsang.info
Tel.: +358 50 589 8726

Integritetspolicy

Google Maps