Tietosuojalauseke

Vogelsang GmbH & Co.KG on iloinen käynnistäsi tällä verkkosivustolla sekä mielenkiinnostasi yritystämme ja tuotteitamme kohtaan.
Henkilötietojen suojaus on erittäin tärkeää Vogelsang GmbH & Co. KG -yhtiölle. Tämä tietosuojalauseke sisältää tietojen käsittelyn verkkosivustollamme, uutiskirjeemme käytössä sekä sosiaalisen median toiminnoissa.

Tietosuojalain mukainen palveluntarjoaja ja vastuussa oleva taho
Vogelsang GmbH & Co. KG
Harald Vogelsang, Hugo Vogelsang und David Guidez
Holthöge 10–14
D-49632 Essen/Oldb.
Puh.: +49 54 34 83 0
Sähköposti: contact@vogelsang.info

Tietosuojavaltuutettu
Martin Orlowski
EDV-Service Orlowski
Am Hellebach 5,
D-38312 Börssum
Puhelin: +49 53 34 95 81 15
Faksi: +49 53 34 95 81 17
Sähköposti: martin@orlowski-edv.de

Versio: 30.06.2021


1. Yleistä

a) Voimassaoloalue
Käyttäjänä saat tästä tietosuojalausekkeesta tietoja siitä, millä tavalla, missä laajuudessa ja mihin tarkoitukseen vastuussa oleva palveluntarjoaja (jäljempänä "Vogelsang" tai "me) kerää ja käyttää sinun tietojasi.
Tämän tietosuojan oikeudelliset puitteet muodostavat Saksan tietosuojalaki (BDSG), Saksan telemedialain (TMG) § 13 sekä tietosuoja-asetus (GDPR).

b) Henkilökohtaiset tiedot
Henkilökohtaiset tiedot ovat tietyn tai tunnistettavan luonnollisen henkilön henkilökohtaisia tietoja. Vogelsang GmbH & Co. KG noudattaa tarpeettomien tietojen välttämisen periaatetta. Henkilötietojen keräämistä vältetään mahdollisuuksien mukaan.
Henkilötietojen tallentaminen tapahtuu tarpeettomien tietojen välttämisen ja mahdollisimman vähäisten tietojen periaatteiden mukaan niin kauan, kuin sitä tarvitaan tai lainsäädäntö näin määrää (lainmukainen tallennusaika). Jos kerättävien tietojen tarkoitusta ei enää ole tai tallennusaika päättyy, me estämme niiden käytön tai poistamme tiedot.

c) Oikeus saada tietoja
Kirjallisesta pyynnöstä Vogelsang informoi sinua koskien tallennettuja henkilötietojasi.

d) Oikeus tietojen korjaamiseen, poistamiseen tai niiden käytön estämiseen
Sinulla on milloin tahansa oikeus pyytää väärien henkilötietojen korjaamista, poistamista tai niiden käytön estämistä. Tämän oikeuden käyttäminen on aina maksutonta, ja sen voi helposti pyytää yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

e) Vastalause
Voit lisäksi milloin tahansa peruuttaa suostumuksesti henkilötietojesi keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön koskien tulevaa aikaa. Henkilötietojen poistaminen tapahtuu, jos peruutat suostumuksesi niiden tallentamiseen tai jos tallentaminen on muista lainmukaisista syistä luvatonta. Laskutus- ja kirjanpitotarkoituksiin tarvittavia tietoja tai lakimääräistä säilytysvelvollisuutta ei tämä koske.

f) Yhteydenotto
Käyttäjä voi tietosuojaa koskeviin yhteydenottoihin käyttää julkaisutiedoissa ilmoitettuja yleisiä yhteystietoja tai yhteystietolomaketta.

g) Henkilötietojen käyttö ja niiden käyttötarkoitus
Vogelsang tai jokin Vogelsangin valtuuttama palveluntarjoajayritys käyttää henkilötietojasi verkkosivustojen tekniseen hallintaan, asiakashallintaan, kiertokyselyihin ja asiakaskyselyihin meiltä vain tähän tarvittavassa määrin tai verkkosivustojemme vastaavissa kohdissa ilmoitettujen käsittelytarkoitusta koskevien tietojen mukaisesti. Meidän työntekijämme ja Vogelsangin valtuuttamat palveluntarjoajayritykset ovat vaitiolovelvollisuuden alaisia ja sitoutuneita noudattamaan Saksan tietosuojalain määräyksiä.
Tämän lisäksi varmistetaan kaikki vaadittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet tietosuojan noudattamiseksi.

h) Turvallisuus
Vogelsang ryhtyy turvatoimenpiteisiin suojellakseen yhtiön hallitsemia tietojasi manipulointia, hävikkiä, tuhoutumista tai asiattomien henkilöiden käyttöä tai luvatonta julkaisemista vastaan. Meidän turvatoimenpiteitämme parannetaan jatkuvasti teknologista kehitystä vastaaviksi.

i) Mainonta
Kun annat meille henkilötietoja, niin silloinme käytämme niitä voidaksemme informoida sinua tuotteistamme ja palveluistamme ja mahdollisesti kysyäksemme sinulta, tästä, jos olet tätä varten antanut meille nimenomaisen suostumuksesi henkilötietojesi käyttämiseen mainontatarkoituksiin. Jos olet tosin antanut suostumuksesi tällaiseen käyttöön, mutta tulevaisuudessä et enää halua saada mainoksia Vogelsang-yhtiöltä, niin voit milloin tahansa peruuttaa tämän suostumuksesi. Tietosi poistetaan silloin vastaavasti tai niiden käyttö estetään, jos tietoja vielä tarvitaan laskutus- tai kirjanpitotarkoituksiin.

Hyödyllisiä linkkejä:
Yhteydenotto-sähköposti: contact@vogelsang.info
Yhteydenottolomake: https://www.vogelsang.info/int/contact/general-request/
Julkaisutiedot: https://www.vogelsang.info/int/imprint/

2. Verkkosivustomme käyttö

a) IP-osoitteen tallennus
Internet-sivumme suunnittelun ja toiminnan parantamiseksi tallennetaan tietoja ja käyttötottumuksia jokaisella käynnillä sivulla, näihin tietoihin kuuluu myös IP-osoite. Jokaisen verkkosivullamme käynnin IP-osoite vain anonymisoidaan (eli viimeisen 8 bitin poistamisen jälkeen) ja tallennetaan päivämäärän ja kellonajan kanssa. Näitä tietoja käytetään vain tilastollisesti, eikä niitä yhdistetä käyttäjien henkilötietoihin.

b) Kieliversioehdotus
Kun olet hyväksynyt vastaavan evästeen, me voimme selainkielesi perusteella tarvittaessa ehdottaa sinulle soveltuvaa kieliversiota ja välittää sinut siihen eteenpäin. Tässä tallennetaan tunnistetun kieliversion tiedot sekä ne tiedot, johon käyttäjä ohjattiin.

c) Kolmansien osapuolten palveluiden ja sisältöjen liittäminen
Palveluntarjoajien Cookiebot (3 a)), Google (4), Siteimprove (5), Pardot/Salesforce (6) ja Multiview (7) verkkosivostomme käsittää myös muiden palveluntarjoajien palveluita ja sisältöjä, kuten esim ulkoinen ohjelmointikoodi jQuery, jQuery Foundation, jquery.org. Jotta nämä tiedot haetaan esiin käyttäjän selaimessa ja ne voidaan esittää, tarvitaan mahdollisesti välttämättä IP-osoitteen määritys. Palveluntarjoajat (seuraavassa nimellä "kolmannet osapuolet") havaitsevat siis vastaavan käyttäjän IP-osoitteen.
Vaikka me yritämmekin aina käyttää ainoastaan sellaisa kolmansia osapuolia, jotka tarvitsevat IP-osoitteen vain sisältöjen toimittamiseen, ei meillä ole vaikutusta siihen, tallennetaanko IP-osoite mahdollisesti myös. Tämä tapahtuma palvelee muun muassa tilastollisia tarkoituksia. Jos meillä on tieto siitä, että IP-osoite tallennetaan, me huomautamme siitä käyttäjillemme.

d) Yhteydenottolomake
Jos otat meihin yhteyttä jonkin verkkolomakkeemme, sähköpostin tai muiden yhteydenottotapojen kautta (esim. rekisteröinti), tallennamme vapaaehtoisesti antamasi tiedot kuten nimen, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen. Näitä me käytämme esim. vastataksemme kyselyysi tai lähettääksemme sinulle tiettyjä tietoja.
Me teemme näin vain niin kauan, kuin meillä on käyttökohtainen antamasi suostumus tai me olemme muuten oikeutettuja lakimääräysten perusteella tietojen käsittelyyn. Palvelimesta tiedot ja mahdolliset liitteet poistetaan kuukauden kuluttua kyselysi saapumisesta automaattisesti.

e) Työhakemukset verkossa
Ota huomioon työhakemuksissa Softgarden-työkalumme kautta seuraava tietosuojalauseke: https://vogelsang.softgarden.io/de/data-security

f) Sosiaalisen median palvelut - jakopainikkeet
Käytämme verkkosivustollamme tietosuojaturvallista välinettä "Shariff". Tämä laajennus "Shariff", jonka ovat laatineet tietokonelehden c’t asiantuntijat, mahdollistaa enemmän yksityisaluetta verkossa ja korvaa sosiaalisten verkkojen normaalit "Jaa"-painikkeet.

Lisätietoja:
https://www.heise.de/ct/artikel/Shariff-Social-Media-Buttons-mit-Datenschutz-2467514.html

g) Palvelimen lokitiedostot
Sivujen tarjoaja kerää ja tallentaa automaattisesti tietoja niin kutsuttuihin palvelimen lokitiedostoihin, jotka selaimesi lähettää meille automaattisesti. Näitä tietoja ovat:

  • selaimen tyyppi ja versio
  • käytetty käyttöjärjestelmä
  • viittaava URL
  • käyttävän tietokoneen isäntänimi
  • palvelinpyynnön kellonaika
  • IP-osoite

Näitä tietoja ei yhdistetä muihin tietolähteisiin. Nämä tiedot kerätään yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella. Verkkosivuston toiminnanharjoittajalla on oikeutettu etu näyttää verkkosivustonsa teknisesti virheettömästi ja optimoidusti – tätä varten on kerättävä palvelimen lokitiedostot.

3. Evästeet verkkosivustollamme

Verkkosivustomme joustavaa käyttöä varten me käytämme evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan loppulaitteellesi kuten tietokoneeseen, tablettiin tai älypuhelimeen, ja joita käytetään verkkosivustoilla käyttäjäkokemusten laatimiseksi paremmaksi.

a) Cookie Consent Management käyttäen Cookiebot-yritystä
Kun ensimmäisen kerran käyt verkkosivustollamme, sinulle näytetään niinsanottu Cookie Consent -mainospalkki Cookiebot-yritykseltä (Cybot A/S, Havnegade 39, 1058 Kopenhagen, Denmark, Puh.: + 45 50 333 777, Sähköposti: [email protected], Yritysrekisterinro: DK34624607), josta saat tietoja teknisesti välttämättömistä ja muista evästeistä verkkosivustollamme.
Teknisesti välttämättömiä evästeitä käytetään verkkosivuston käyttöönantoa varten ja ne vastaavat oikeutettua etua GDPR:n art. 6 (1) mukaan.
Muita evästeitä kuten koskien suosikkeja ja tilastoja voit aktivoida yksilöllisesti tämän mainospalkin valintojen avulla. Jos meillä ei ole sinun nimenomaista, aktiivista suostumustasi, nämä evästeet on deaktivoitu.
Kaikkien evästeiden päivitetyn luettelon ja lyhyen selostuksen siitä, mihin niitä käytetään, tallennusajankohdan ja tarpeelliset linkit löydät tästä: https://www.vogelsang.info/int/cookie-declaration/
Sieltä löydät myös suostumuksesi dokumentoinnin.
Jos haluat muuttaa asetuksiasi, näpäytä kohtaa "Muuta suostumustasi". Silloin avautuu evästepalkki, niin että voit mukauttaa asetuksiasi vastaavasti. Vaihtoehtoisesti voit myös evästeraporttimme tunnuksella ottaa meihin yhteyttä, ja me poistamme tiedot vastaavasti.
Lisäksi voit suorittaa asetuksia evästeitä varten omassa selaimessasi. Ota huomioon, että kaikkien evästeiden deaktivoimisella voi olla vaikutuksia verkkosivustomme toimintatapaan.

b) Muita evästeitä
Erikseen mainittujen palvelujen Google Analytics ja Google Maps (4) sekä yllä mainitun IP- ja selainkielitunnistuksen (2 a,b) lisäksi tarvitaan muita evästeitä teknisiä toimintoja varten. Niihin kuuluvat vakiotoiminnot jonkin verkkosivuston käyttöä varten (esim. skriptikieli PHP) tai meidän Content Management -järjestelmämme TYPO3 (esim. näkymiä varten selaimessa).
Lisäksi me käytämme palveluntarjoajaa Cloudflare verkkosivustojemme nopeaa siirtoa varten maailmanlaajuisesti. Tässä sinut määritetään yksilöllisenä, mutta anonyyminä käyttäjänä, jotta voit tehdä ja tallentaa omat turvallisuusasetuksesi kuten evästeiden hyväksyminen, henkilökohtaisella tasolla.

Hyödyllisiä linkkejä:
Cloudflare Cookie Policy: https://www.cloudflare.com/en-gb/cookie-policy/
Hyödyllisiä tietoja koskien Clouflare-evästettä: https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/200170156-What-does-the-Cloudflare-cfduid-cookie-do

4. Google-palvelut

a) Google Analytics
Tämä verkkosivusto käyttää palvelua Google Analytics, joka on Google LLC:n verkkoanalyysipalvelu ("Google"), osoite 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. GDPR:ää, tietosuojaa sekä muutamia valittuja palveluita koskevista kysymyksistä vastaa Google Ireland Limited, osoite Gordon House Barrow St, Dublin 4, Ireland. Olemme solmineet Googlen kanssa tilaustietojen käsittelysopimuksen, joka varmistaa sen, että tietojasi käsitellään lakimääräysten mukaan.
Googlen asettaman evästeen kautta tuotetut tiedot antavat suostumuksesi jälkeen tietoja tämän verkkosivuston käytöstäsi. Nämä tiedot välitetään ja tallennetaan Googlen palvelimelle USA:ssa.
Viittaamme siihen, että tälle verkkosivustolle on Google Analytics lisännyt koodin "gat._anonymizeIp();" IP-osoitteiden anonyymin määrityksen (ns. IP-Masking) varmistamiseksi. Tässä tapauksessa Google lyhentää kuitenkin sitä ennen IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioiden sisäpuolella tai muissa Euroopan talousalueen sopimukseen kuuluvissa maissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite välitetään USA:ssa olevalle Googlen palvelimelle ja lyhennetään siellä.
Vogelsangin toimeksiannosta Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen sen, miten olet käyttänyt tätä verkkosivustoa, laatii verkkosivustojen ylläpitäjiä varten raportteja verkkosivustojen käyttötavoista ja tuottaa muita verkkosivustojen ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita Vogelsang-yhtiölle. Google Analytics -palveluiden puitteissa selaimestasi välitettyä IP-osoitetta ei Google yhdistä muihin tietoihin.
Evästepalkkimme tai yksilöllisten selainasetusten kautta tehtävien asetusten lisäksi voit estää sen, että evästeen tuottamat tiedot ja verkkosivusi käyttöä koskevat tiedot (mukaanl. IP-osoitteesi) välitetään Googlelle sekä estää Googlea käyttämästä näitä tietoja siten, että seuraat alla mainittua linkkiä Google Opt-Out -evästeen asettamiseen ja lataat käytettävissä olevan selainvälineen ja asennat sen. Näin asetetaan Opt-Out-eväste, joka estää tulevan tietojesi käytön käydessäsi tällä verkkosivustolla.

b) Google Ads
Sivuston ylläpitäjä käyttää Google Ads -mainoksia. Google Ads on Google Ireland Limitedin ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, verkkokampanjaohjelma.
Google Adsin avulla voimme näyttää mainoksia Googlen hakukoneessa tai kolmansien osapuolten verkkosivustoilla, jos käyttäjä syöttää Googleen tiettyjä hakusanoja (avainsanojen kohdentaminen). On myös mahdollista sijoittaa kohdennettuja mainoksia Googlen hallussa olevien käyttäjätietojen perusteella (esim. sijaintitiedot ja kiinnostuksen kohteet, kohderyhmiin kohdentaminen). Verkkosivuston ylläpitäjänä voimme analysoida näitä tietoja määrällisesti esimerkiksi analysoimalla, mitkä hakusanat ovat johtaneet mainostemme näyttämiseen, ja kuinka monta mainosta on johtanut vastaaviin napsautuksiin.

Google Ads -mainosten käyttö perustuu GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu etu markkinoida operaattorin palveluja ja tuotteita mahdollisimman tehokkaasti. Tietojen toimittaminen Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission vakiosopimuslausekkeisiin.

Lisätietoja on osoitteissa policies.google.com/privacy/frameworks ja https://privacy.google.com/businesses/controllerterms/mccs/

c) Muita käytössä olevia Google-palveluita
Paitsi palveluita Google Analytics ja Google Ads internet-tarjontamme käyttää vielä muitakin palveluita, kuten Google Maps, Google Tag Manager, Google Data Studio, YouTube sekä Google Web Fonts. Myös niissä ei kerätä mitään sellaisia tietoja, jotka voivat viitata johonkin yksittäiseen henkilöön, vaan tiedot kerätään vain anonymisoidussa muodossa, jotta voimme paremmin suunnitella internet-sivuamme sinua varten.
Muita yksityiskohtia näistä palveluista ja siitä, miten voit peruuttaa niiden käytön, jotta henkilötietojasi ei enää kerätä anonymisoidussa muodossa (Opt Out -toiminto), löydät allaolevista linkeistä.

d) Googlen uudelleenmarkkinointi
Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsin uudelleenmarkkinoinnin toimintoja. Näiden ratkaisujen tarjoaja on Google Ireland Limited (”Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

Googlen uudelleenmarkkinointi analysoi käyttäjäkuvasi verkkosivustollamme (esim. tiettyjen tuotteiden napsautukset), määrittääkseen sinulle tietyt mainonnan kohderyhmät ja näyttääkseen sinulle myöhemmin vastaavia verkkotarjouksia, kun vierailet muissa verkkotarjouksissa (uudelleenmarkkinointi tai uudelleenkohdennus). Lisäksi Googlen uudelleenmarkkinoinnin avulla luodut mainonnan kohderyhmät voidaan linkittää Googlen toimintoja sisältäviin laitteisiin. Tämä mahdollistaa aihepiiriin perustuvien räätälöityjen mainosviestien näyttämisen riippuen aiemmasta käytöstäsi ja selaustavoistasi millä tahansa laitteellasi (esim. matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella) sinulle mukautetulla tavalla.

Jos sinulla on Google-tili, voit vastustaa yksilöllistä mainontaa seuraavan linkin kautta: https://www.google.com/settings/ads/onweb/.

Googlen uudelleenmarkkinoinnin käyttö perustuu GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu etu markkinoida tuotteitaan mahdollisimman tehokkaasti. Jos kyseistä suostumusta on pyydetty, käsittely tapahtuu yksinomaan GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella; annettu suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Lisätietoja ja asiaankuuluvat tietosuojamääräykset näet Googlen tietosuojakäytännöissä osoitteessa https://policies.google.com/technologies/ads?hl=fi.

Kohderyhmien muodostaminen asiakkaan täsmäytyksen avulla

Kohderyhmien muodostamiseen käytämme muun muassa Googlen uudelleenmarkkinoinnin asiakkaan täsmäytystoimintoa. Tämän saavuttamiseksi siirrämme tiettyjä asiakastietoja (esim. sähköpostiosoitteita) asiakasluetteloistamme Googlelle. Jos kyseiset asiakkaat ovat Googlen käyttäjiä ja kirjautuneina Google-tileilleen, Googlen verkostossa (esim. YouTubessa, Gmailissa tai hakukoneessa) heille näytetään täsmääviä mainosviestejä.

e) Googlen konversioseuranta
Tämä sivusto käyttää Googlen konversioseurantaa. Tämän palvelun tarjoaja on Google Ireland Limited 8 / 11 (“Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.
Googlen tulosseurannan avulla pystymme havaitsemaan, onko käyttäjä suorittanut tietyt toiminnot. Voimme esimerkiksi analysoida, kuinka usein verkkosivustomme painikkeita on napsautettu ja mitä tuotteita tarkastellaan tai ostetaan erityisen usein. Näiden tietojen tarkoituksena on laatia konversiotilastoja. Näemme, kuinka monta käyttäjää on napsauttanut mainoksiamme, ja mitä toimintoja he ovat suorittaneet. Emme saa mitään tietoja, joiden avulla voisimme tunnistaa käyttäjät henkilökohtaisesti. Google käyttää evästeitä tai vastaavia tunnistustekniikoita tunnistamiseen.

Käytämme Googlen konversioseurantaa GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu etu analysoida käyttäjäkuvia, tavoitteena optimoida sekä ylläpitäjän verkkoesitys että mainonta. Jos kyseistä suostumusta on pyydetty (esim. evästeiden tallentamisen osalta), käsittely tapahtuu yksinomaan GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella; annettu suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Lisätietoja Googlen konversioseurannasta on Googlen tietosuojakäytännössä osoitteessa https://policies.google.com/privacy?hl=fi

f) Googlen reCAPTCHA
Käytämme Googlen reCAPTCHAa (jäljempänä "reCAPTCHA") tällä verkkosivustolla. Palveluntarjoaja on Google Ireland Limited (“Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti.

reCAPTCHAn tarkoituksena on määrittää, ovatko tällä verkkosivustolla syötetyt tiedot (esim. yhteydenottolomakkeeseen syötetyt tiedot) ihmiskäyttäjän vai automaattisen ohjelman antamia. Tämän määrittämiseksi reCAPTCHA analysoi verkkosivustolla kävijöiden käyttäytymistä erilaisten parametrien perusteella. Tämä analyysi käynnistyy automaattisesti heti, kun verkkosivustolla kävijä tulee sivustolle. Tätä analyysia varten reCAPTCHA arvioi erilaisia tietoja (esim. IP-osoite, verkkosivustolla kävijän sivustolla viettämä aika tai käyttäjän käynnistämät kohdistimen liikkeet). Analyysien aikana seuratut tiedot välitetään Googlelle.

reCAPTCHA-analyysit suoritetaan täysin taustalla. Verkkosivustolla kävijöille ei ilmoiteta, että analyysi on käynnissä. Tiedot tallennetaan ja analysoidaan GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu etu suojata verkkosivustojensa väärinkäytöltä, automatisoidulta vakoilulta ja roskapostilta. Jos vastaava suostumusilmoitus on saatu, tietoja käsitellään yksinomaan GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella. Tällainen suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Lisätietoja Googlen reCAPTCHAsta on Googlen tietosuojaselosteessa ja käyttöehdoissa osoitteissa policies.google.com/privacy ja policies.google.com/terms.

 
Hyödyllisiä linkkejä ja Opt Out -mahdollisuuksia Google-palveluita varten:
Opt-Out Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fi
Opt-Out Google Services: https://www.google.com/settings/ads?hl=fi
Tietosuojalauseke Google: https://policies.google.com/privacy?hl=fi
Käyttöehdot Google: https://www.google.com/analytics/terms/fi.html
Käyttöehdot Google Tag Manager: https://marketingplatform.google.com/intl/fi/about/analytics/tag-manager/use-policy/
Käyttöehdot Google Data Studio: https://support.google.com/datastudio/answer/7019158?hl=fi
Käyttöehdot YouTube: https://www.youtube.com/t/terms
FAQ Google WebFonts: https://developers.google.com/fonts/faq?hl=fi

5. Matomo (aiemmin Piwik)

Tällä verkkosivustolla käytetään Open Source -verkkoanalyysipalvelua Matomo. Matomo käyttää tekniikoita, jotka mahdollistavat käyttäjän sivustot ylittävän tunnistamisen käyttökäyttäytymisen analysointia varten (esim. evästeet tai laitesormenjäljet). Matomon kautta kerätyt tiedot tämän verkkosivuston käytöstä tallennetaan palvelimellemme. IP-osoite tehdään anonyymiksi ennen tallennusta.
Matomon avulla pystymme keräämään tietoja verkkosivuston vierailijoiden toimesta tapahtuvasta verkkosivustomme käytöstä a analysoimaan niitä. Näin voimme esimerkiksi selvittää, milloin mitäkin sivuja on avattu ja miltä alueelta tämä on tapahtunut. Lisäksi keräämme erilaisia lokitiedostoja (esim. IP-osoite, viittaaja, käytetty selain ja käyttöjärjestelmä) ja voimme mitata, suorittavatko verkkosivustomme vierailijat tiettyjä toimia (esim. napsautukset ja ostot).
Tämän analysointityökalun käyttö tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella. Verkkosivuston toiminnanharjoittajalla on oikeutettu etu käyttökäyttäytymisen anonymisoituun analysointiin, jotta hän voi optimoida sekä verkkosivustonsa että mainoksensa. Mikäli on pyydetty vastaava suostumus (esim. suostumus evästeiden tallentamiseen), käsittely tapahtuu ainoastaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella; suostumuksen voi perua milloin vain.

IP-anonymisointi
Käytämme analysoinnissa Matomon kanssa IP-anonymisointia. Tällöin IP-osoite lyhennetään ennen analysointia niin, ettei sitä enää voi kohdistaa sinuun. 6/8

Hosting
Hostaamme Matomon ainoastaan omilla palvelimillamme niin, että kaikki analyysitiedot pysyvät meillä eikä niitä luovuteta eteenpäin.

6. Pardot/Salesforce

Pardot on verkkomarkkinoinnin automaatiosarjan valmistaja. Käytämme Pardotin sarjaa kerätäksemme tietoja kävijöistä verkkosivustollamme. Henkilötiedot tallennetaan Pardot/Salesforceen, jos kävijämme täyttävät lomakkeen esimerkiksi tilaisuuksiin rekisteröintiä, yhteydenottoa/pyyntöä tai sähköpostitiedotteidemme tilausta varten tai muita “opts-in” yhteydenottoon myynti- ja markkinointikapasiteetissa. Pardot kerää ei-henkilötietoja, kuten IP-osoite, käyttöjärjestelmä, verkkoselain ja vieraillut sivut.
Pardotin evästeet eivät tallenna henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, vain ainutkertaisia tunnisteita.
Kävijät saavat viestin, jossa pyydetään heiltä hyväksymään evästeet ensimmäisellä vierailulla. Tämä viesti ei ilmesty uudelleen, elleivät he tyhjennä evästeitään. Jos on mahdollisuus hylätä seuranta, Pardot kohtelee heitä aivan kuin heidän evästeensä eivät olisi voimassa. Sähköpostilinkit ja lomakelähetykset ovat silti vielä heidän aktiviteettihistoriassaan, mutta sivunäkymät ja lomake eivät ole.
Keräämme tietojasi, jotta voimme kommunikoida kanssasi oikealla ja soveltuvalla tavalla, riippumatta siitä, mikä suhteesi Vogelsangiin on: se on meidän lainmukainen etumme tietojesi käsittelyssä.
Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan, kuin tarvitsemme niitä niiden käyttötarkoitusta varten tai niin kauan, kuin lainmukaisesti meitä näin vaaditaan.
Olemme toteuttaneet soveltuvia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä estääksemme henkilötietojesi häviämisen, väärinkäytön, niihin pääsyn tai niiden muutamisen luvattomalla tavalla.
Lisätietoja Pardot/Salesforces-lausekkeista voidaan lukea allaolevan linkin kautta.

Lisätietoja:
Pardot/Salesforces-lausekkeet: https://www.salesforce.com/eu/company/privacy/


7. MultiView

Tämä sivusto käyttää MultiView-seurantakoodia, jonka tarkoituksena on seurata verkkosivunäkymiä ja muita verkkotoimintoja markkinointi- ja digitaalimainontatoiminnan kehittämiseksi.
MultiView on Yhdysvalloissa, ja maailmanlaajuiset MultiViewin keräämät henkilötiedot (mukaan lukien EU ja Sveitsi) voidaan siirtää Yhdysvaltoihin käsittelyä varten. MultiView vastaa EU-U.S. -tietosuojaympäristöä ja Swiss-U.S.-tietosuojaympäristöä siten kuin USA:n kauppaministeriö on sen asettanut koskien henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja henkilötietojen siirtämistä Euroopan unionista ja Sveitsistä Yhdysvaltoihin. MultiView on vakuuttanut kauppaministeriölle, että se noudattaa tietosuojaperiaatteita.
Tämä järjestelmä käyttää evästeidemme ja muiden teknologioiden keräämiä teknisiä ja käyttäytymistä koskevia tietoja kuluttajien "kokemuksen" optimointia varten. Muutamissa tapauksissa evästeitä käytetään estämään sinua näkemästä tarpeettomia mainoksia, tai kirjautumasta sisään enemmän kuin turvallisuuden kannalta on tarpeen, ja muistamaan tallennetut suosikkisi. Evästeet yhdessä verkkopalvelimemme lokitiedostojen kanssa auttavat meitä laskemaan verkkosivuillamme käyneiden ihmisten määrän, ja heidän suosituimmat sivunsa. Tämä auttaa meitä saamaan palautetta ja jatkuvasti parantamaan verkkosivustoamme ja palvelemaan asiakkaitamme paremmin.
Evästeidemme ja muiden teknologioiden keräämät tekniset ja käyttäytymistä koskevat tiedot muodostavat automaattisesti anonyymejä käyttäytymisprofiileita. Nämä profiilit eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti, mutta sallivat järjestelmän kehittää asiakkaillemme mainoksia, jotka luultavimmin ovat sinulle kiinnostavia ja tärkeitä (mielenkiintoon perustuvat mainokset). Voimme jakaa teknisiä ja käyttäytymistä koskevia tietoja ja käyttäytymisprofiileita asiakkaidemme kanssa osana yhteistyötä heidän kanssaan määritelläksemme millaisia mielenkiintoon perustuvia mainoksia voimme asettaa ja minne.
Jos poistat evästeet käytöstä laitteessasi tai selaimessasi, se voi rajoittaa tai estää käyttäytymistä koskevien profiilien muodostamista toiminnoistasi tällaisessa laitteessa tai profiilissa.

8. Matterport

Verkkosivustomme käyttää yhtiön Matterport Inc. palveluita, osoite 352 E. Java Dr. Sunnyvale, CA 94089, USA. Kun vierailet jollakin virtuaalisella kiertokäynnillä varustetulla sivulla, siitä muodostuu yhteys Matterport-yhtiön palvelimiin USA:ssa. Tässä samalla Matterport-palvelimille USA:han välitetään mm. sinun IP-osoitteesi, selainversiosi ja käyttämäsi laite, alkuperäinen ja kohde-URL sekä vastaavan 3D-kiertokäynnin ID-tunnus. Lisäksi välitetään käyttöä koskevia tietoja kuten esimerkiksi Matterhorn-palveluiden käytön tiheys, niiden kestoaika ja malli. Me emme voi vaikuttaa niihin tietoihin, joita tämän työkalun palveluntarjoajan sivuilta välitetään ja jäljitetään (esim. aktivoitujen evästeiden Tracking-tiedot). Tällainen tapaus koskee virtuaalisen kiertokäynnin yhdistämistä iFrame-kehyksen kautta, koska tällöin sovellus annetaan käyttöön Vogelsang-sivuston ulkopuolelta. Näiden Matterport-palveluiden käyttöä sovellamme etujemme mukaisesti edistääksemme tuotteidemme ja ratkaisujemme kiinnostavaa internet-esittelyä. Tämä vastaa oikeutettujen etujemme mukaista käyttöä GDPR:n art. 6 kohdan 1 kirjaimen f mukaisesti. Kun käytät tätä toimintoa, hyväksyt tämän Matterport-yhtiön tietosuojalausekkeen ehtojen mukaisesti, jonka löydät linkistä Matterport.com: https://matterport.com/de/privacy-policy


9. Uutiskirje

a) Tilaaminen ja peruuttaminen
Tarjoamme verkkosivustollamme sinulle mahdollisuuden tilata uutiskirjeemme. Tilauksen jälkeen saat säännöllisesti meiltä tietoja ajankohtaisista uutuuksista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamiseen tarvitaan voimassa oleva sähköpostiosoite. Sähköpostiosoitteen varmennusta varten saat ensin tilaussähköpostin, joka sinun on vahvistettava linkin avulla (Double Opt-In). Kun tilaat uutiskirjeemme verkkosivustoltamme, me käsittelemme henkilötietojasi kuten sähköpostiosoite, puhuttelu, nimi ja kielitoivomuksesi meille antamasi suostumuksen perusteella. Käsittelyn lainmukaisena perustana on GDPR:n artiklan 6 kappaleen 1 kirjain a), Antamasi suostumuksen voit milloin tahansa peruuttaa suhteessa tulevaan aikaan, esimerkiksi "Peruuta tilaus" -linkin kautta uutiskirjeessä, sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai vapaamuotoisella kirjeellä julkaisutiedoissa mainittuun osoitteeseen. Tämä peruutus ei koske jo tapahtuneiden tietojen käsittelytoimenpiteiden lainmukaisuutta. Kun tilaat uutiskirjeen, me tallennamme lisäksi IP-osoitteesi sekä tilauksesi päivämäärän ja kellonajan. Näiden tietojen käsittelyä tarvitaan, jotta voidaan todistaa annettu suostumus. Lainmukaisen perustan muodostaa meidän lakimääräinen velvoitteemme suostumuksesi dokumentointiin (art. 6 kapp. 1 kirjain c) yhteydessä GDPR:n artiklan 7 kappaleeseen 1).

b) Uutiskirjeanalyysi
Me analysoimme anonyymisti uutiskirjeemme lukutottumuksia ja avaamiskertoja. Tätä varten me keräämme ja käsittelemme käyttötietoja, jotka kokoamme yhteen sähköpostiosoitteesi tai IP-osoitteesi kanssa, Tämän seurannan lainmukaisena perustana on sinun suostumuksesi GDPR:n artiklan 6 kappaleen 1 kirjaimen a) mukaan.

c) Seuranta
Jos olet antanut meille seuranta-suostumuksen, me keräämme henkilökohtaisia käyttötietoja ja käyttökäyttäytymistä, jotta voimme tarjota sinulle mielenkiintosi kohteiden mukaisia tietoja. Vastaanottajana sinulla on mahdollisuus peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä jonkin yllämainitun kanavan kautta tai lähettää uutiskirjeen "Muuta profiilia" -linkin kautta sähköpostiviestin osoitteeseen [email protected] tai vapaamuotoinen kirje julkaisutiedoissa mainittuun osoitteeseen.

Hyödyllisiä linkkejä:
Yhteydenoton sähköposti: contact@vogelsang.info
Julkaisutiedot: https://www.vogelsang.info/int/imprint/

10. Hubspot CRM

Käytämme Hubspot CRM:ää tällä verkkosivustolla. Palveluntarjoaja on Hubspot Inc., 25 Street, Cambridge, MA 02141, Yhdysvallat (jäljempänä Hubspot CRM).

Hubspot CRM:n avulla voimme muun muassa hallita nykyisiä ja mahdollisia asiakkaita ja asiakasyhteyksiä, viestiä kanssasi sekä suunnitella ja toteuttaa markkinointitoimia kiinnostuksesi kohteiden mukaisesti. Hubspot CRM:n avulla voimme tallentaa, lajitella ja analysoida asiakkaiden vuorovaikutusta sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai puhelimitse useissa kanavissa. Tällä tavoin kerättyjä henkilötietoja voidaan arvioida ja käyttää viestinnässä mahdollisen asiakkaan kanssa tai markkinointitoimissa (esim. uutiskirjepostituksissa). Hubspot CRM:n avulla voimme myös kerätä ja analysoida yhteyshenkilöidemme käyttäytymistä verkkosivustollamme.

Hubspot CRM:n käyttö perustuu GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu etu tehokkaimpaan asiakashallintaan ja asiakasviestintään. Jos suostumusta on pyydetty, käsittely tapahtuu yksinomaan GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella; suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Lisätietoja on Hubspotin tietosuojakäytännössä osoitteessa https://legal.hubspot.com/de/privacy-policy.

Tietojen toimittaminen Yhdysvaltoihin perustuu EU:n komission vakiosopimuslausekkeisiin. Yksityiskohdat löytyvät tästä: https://www.hubspot.de/data-privacy/privacy-shield..

Tietojenkäsittelysopimus
Olemme tehneet Hubspot CRM:n kanssa sopimuksen tilausten käsittelystä. Tämä on tietosuojalain edellyttämä sopimus, jolla varmistetaan, että Hubspot CRM käsittelee verkkosivustollamme kävijöiden henkilötietoja vain ohjeidemme ja GDPR-asetuksen mukaisesti.

11. Facebook-pikseli

Tämä verkkosivusto käyttää Facebookin kävijätoimintopikseliä muuntoasteiden mittaamiseen. Tämän palvelun tarjoaja on Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti.

Facebookin ilmoituksen mukaan kerätyt tiedot siirretään Yhdysvaltoihin ja myös muihin kolmansiin maihin. Tämän työkalun avulla voidaan seurata sivulla kävijöitä sen jälkeen, kun heidät on linkitetty palveluntarjoajan verkkosivustoon Facebook-mainoksen napsauttamisen jälkeen. Näin voidaan analysoida Facebook-mainosten tehokkuutta tilastointi- ja markkinatutkimustarkoituksiin ja optimoida tulevat mainoskampanjat.

Meille tämän verkkosivuston ylläpitäjänä kerätyt tiedot ovat nimettömiä. Emme voi tehdä päätelmiä käyttäjien henkilöllisyydestä. Facebook kuitenkin arkistoi tiedot ja käsittelee niitä siten, että on mahdollista muodostaa yhteys vastaavaan käyttäjäprofiiliin, ja Facebook voi käyttää tietoja omiin myynninedistämistarkoituksiinsa tietojenkäyttökäytäntönsä mukaisesti. Näin Facebook voi näyttää mainoksia sekä Facebook-sivuilla että muualla kuin Facebookissa. Me tämän verkkosivuston ylläpitäjänä emme voi valvoa tällaisten tietojen käyttöä.

Facebook-pikselin käyttö perustuu GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu etu suorittaa tehokkaita mainoskampanjoita, joihin kuuluu myös sosiaalinen media. Jos vastaavaa sopimusta on pyydetty (esim. sopimus evästeiden tallentamisesta), käsittely tapahtuu yksinomaan GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella; sopimus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Tietojen toimittaminen Yhdysvaltoihin perustuu Euroopan komission vakiosopimuslausekkeisiin.

Lisätietoja on osoitteissa https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum ja https://de-de.facebook.com/help/566994660333381.

Jos henkilötietoja kerätään verkkosivustollamme tässä kuvatun työkalun avulla ja välitetään Facebookille, me ja Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti, olemme yhdessä vastuussa tietojen käsittelystä (GDPR-asetuksen 26 artikla). Yhteinen vastuu rajoittuu yksinomaan tietojen keräämiseen ja niiden välittämiseen Facebookille. Facebookissa tapahtuva käsittely edelleensiirron jälkeen ei kuulu yhteiseen vastuuseen.

Meille yhteisesti kuuluvat velvoitteet on määritelty sopimuksessa yhteisestä käsittelystä. Sopimuksen sanamuoto on osoitteessa https://www.facebook.com/legal/controller_addendum.

Tämän sopimuksen mukaan olemme vastuussa tietosuojatietojen antamisesta käyttäessämme Facebookin työkalua ja työkalun tietoturvallisesta toteutuksesta verkkosivustollamme. Facebook vastaa Facebook-tuotteiden tietoturvasta. Voit 9 / 11 käyttää rekisteröidyn oikeuksia (esim. tietopyyntöjä) koskien Facebookin käsittelemiä tietoja suoraan Facebookin kanssa. Jos käytät rekisteröidyn oikeuksia kanssamme, olemme velvollisia välittämään asian Facebookille.

Löydät lisätietoja tietosuojastasi Facebookin tietosuojakäytännöissä osoitteessa https://www.facebook.com/about/privacy/.

Voit myös poistaa uudelleenmarkkinointitoiminnon Mukautetut yleisöt käytöstä mainosasetukset -osiossa osoitteessa www.facebook.com/ads/preferences/. Tehdäksesi tämän sinun on ensin kirjauduttava Facebookiin.

Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit poistaa kaikki Facebookin käyttäjäpohjaiset mainokset Euroopan vuorovaikutteisen digitaalisen mainonnan liiton verkkosivustolla osoitteessa www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/.

12. Tietosuojalausekkeemme muutos

Jotta voimme varmistaa sen, että tietosuojalausekkeemme vastaa aina ajankohtaisia lainmukaisia tietoja, pidätämme oikeuden muuttaa sitä milloin tahansa. Tämä koskee myös sitä tapausta, että tietosuojalauseketta täytyy mukauttaa uusien tai muutettujen palveluiden, kuten uusien huoltopalveluiden johdosta. Uusi tietosuojalauseke on silloin voimassa, kun seuraavan kerran käyt katsomassa tarjontaamme.