Tietosuojalauseke

Vogelsang GmbH & Co.KG on iloinen käynnistäsi tällä verkkosivustolla sekä mielenkiinnostasi yritystämme ja tuotteitamme kohtaan.
Henkilötietojen suojaus on erittäin tärkeää Vogelsang GmbH & Co. KG -yhtiölle. Tämä tietosuojalauseke sisältää tietojen käsittelyn verkkosivustollamme, uutiskirjeemme käytössä sekä sosiaalisen median toiminnoissa.

Tietosuojalain mukainen palveluntarjoaja ja vastuussa oleva taho
Vogelsang GmbH & Co. KG
Harald Vogelsang, Hugo Vogelsang und David Guidez
Holthöge 10–14
D-49632 Essen/Oldb.
Puh.: +49 54 34 83 0
Sähköposti: contact@vogelsang.info

Tietosuojavaltuutettu
Martin Orlowski
EDV-Service Orlowski
Am Hellebach 5,
D-38312 Börssum
Puhelin: +49 53 34 95 81 15
Faksi: +49 53 34 95 81 17
Sähköposti: martin@orlowski-edv.de

Versio: 24.06.2020


1. Yleistä

a) Voimassaoloalue
Käyttäjänä saat tästä tietosuojalausekkeesta tietoja siitä, millä tavalla, missä laajuudessa ja mihin tarkoitukseen vastuussa oleva palveluntarjoaja (jäljempänä "Vogelsang" tai "me) kerää ja käyttää sinun tietojasi.
Tämän tietosuojan oikeudelliset puitteet muodostavat Saksan tietosuojalaki (BDSG), Saksan telemedialain (TMG) § 13 sekä tietosuoja-asetus (GDPR).

b) Henkilökohtaiset tiedot
Henkilökohtaiset tiedot ovat tietyn tai tunnistettavan luonnollisen henkilön henkilökohtaisia tietoja. Vogelsang GmbH & Co. KG noudattaa tarpeettomien tietojen välttämisen periaatetta. Henkilötietojen keräämistä vältetään mahdollisuuksien mukaan.
Henkilötietojen tallentaminen tapahtuu tarpeettomien tietojen välttämisen ja mahdollisimman vähäisten tietojen periaatteiden mukaan niin kauan, kuin sitä tarvitaan tai lainsäädäntö näin määrää (lainmukainen tallennusaika). Jos kerättävien tietojen tarkoitusta ei enää ole tai tallennusaika päättyy, me estämme niiden käytön tai poistamme tiedot.

c) Oikeus saada tietoja
Kirjallisesta pyynnöstä Vogelsang informoi sinua koskien tallennettuja henkilötietojasi.

d) Oikeus tietojen korjaamiseen, poistamiseen tai niiden käytön estämiseen
Sinulla on milloin tahansa oikeus pyytää väärien henkilötietojen korjaamista, poistamista tai niiden käytön estämistä. Tämän oikeuden käyttäminen on aina maksutonta, ja sen voi helposti pyytää yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

e) Vastalause
Voit lisäksi milloin tahansa peruuttaa suostumuksesti henkilötietojesi keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön koskien tulevaa aikaa. Henkilötietojen poistaminen tapahtuu, jos peruutat suostumuksesi niiden tallentamiseen tai jos tallentaminen on muista lainmukaisista syistä luvatonta. Laskutus- ja kirjanpitotarkoituksiin tarvittavia tietoja tai lakimääräistä säilytysvelvollisuutta ei tämä koske.

f) Yhteydenotto
Käyttäjä voi tietosuojaa koskeviin yhteydenottoihin käyttää julkaisutiedoissa ilmoitettuja yleisiä yhteystietoja tai yhteystietolomaketta.

g) Henkilötietojen käyttö ja niiden käyttötarkoitus
Vogelsang tai jokin Vogelsangin valtuuttama palveluntarjoajayritys käyttää henkilötietojasi verkkosivustojen tekniseen hallintaan, asiakashallintaan, kiertokyselyihin ja asiakaskyselyihin meiltä vain tähän tarvittavassa määrin tai verkkosivustojemme vastaavissa kohdissa ilmoitettujen käsittelytarkoitusta koskevien tietojen mukaisesti. Meidän työntekijämme ja Vogelsangin valtuuttamat palveluntarjoajayritykset ovat vaitiolovelvollisuuden alaisia ja sitoutuneita noudattamaan Saksan tietosuojalain määräyksiä.
Tämän lisäksi varmistetaan kaikki vaadittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet tietosuojan noudattamiseksi.

h) Turvallisuus
Vogelsang ryhtyy turvatoimenpiteisiin suojellakseen yhtiön hallitsemia tietojasi manipulointia, hävikkiä, tuhoutumista tai asiattomien henkilöiden käyttöä tai luvatonta julkaisemista vastaan. Meidän turvatoimenpiteitämme parannetaan jatkuvasti teknologista kehitystä vastaaviksi.

i) Mainonta
Kun annat meille henkilötietoja, niin silloinme käytämme niitä voidaksemme informoida sinua tuotteistamme ja palveluistamme ja mahdollisesti kysyäksemme sinulta, tästä, jos olet tätä varten antanut meille nimenomaisen suostumuksesi henkilötietojesi käyttämiseen mainontatarkoituksiin. Jos olet tosin antanut suostumuksesi tällaiseen käyttöön, mutta tulevaisuudessä et enää halua saada mainoksia Vogelsang-yhtiöltä, niin voit milloin tahansa peruuttaa tämän suostumuksesi. Tietosi poistetaan silloin vastaavasti tai niiden käyttö estetään, jos tietoja vielä tarvitaan laskutus- tai kirjanpitotarkoituksiin.

Hyödyllisiä linkkejä:
Yhteydenotto-sähköposti: contact@vogelsang.info
Yhteydenottolomake: https://www.vogelsang.info/int/contact/general-request/
Julkaisutiedot: https://www.vogelsang.info/int/imprint/

2. Verkkosivustomme käyttö

a) IP-osoitteen tallennus
Internet-sivumme suunnittelun ja toiminnan parantamiseksi tallennetaan tietoja ja käyttötottumuksia jokaisella käynnillä sivulla, näihin tietoihin kuuluu myös IP-osoite. Jokaisen verkkosivullamme käynnin IP-osoite vain anonymisoidaan (eli viimeisen 8 bitin poistamisen jälkeen) ja tallennetaan päivämäärän ja kellonajan kanssa. Näitä tietoja käytetään vain tilastollisesti, eikä niitä yhdistetä käyttäjien henkilötietoihin.

b) Kieliversioehdotus
Kun olet hyväksynyt vastaavan evästeen, me voimme selainkielesi perusteella tarvittaessa ehdottaa sinulle soveltuvaa kieliversiota ja välittää sinut siihen eteenpäin. Tässä tallennetaan tunnistetun kieliversion tiedot sekä ne tiedot, johon käyttäjä ohjattiin.

c) Kolmansien osapuolten palveluiden ja sisältöjen liittäminen
Palveluntarjoajien Cookiebot (3 a)), Google (4), Siteimprove (5), Pardot/Salesforce (6) ja Multiview (7) verkkosivostomme käsittää myös muiden palveluntarjoajien palveluita ja sisältöjä, kuten esim ulkoinen ohjelmointikoodi jQuery, jQuery Foundation, jquery.org. Jotta nämä tiedot haetaan esiin käyttäjän selaimessa ja ne voidaan esittää, tarvitaan mahdollisesti välttämättä IP-osoitteen määritys. Palveluntarjoajat (seuraavassa nimellä "kolmannet osapuolet") havaitsevat siis vastaavan käyttäjän IP-osoitteen.
Vaikka me yritämmekin aina käyttää ainoastaan sellaisa kolmansia osapuolia, jotka tarvitsevat IP-osoitteen vain sisältöjen toimittamiseen, ei meillä ole vaikutusta siihen, tallennetaanko IP-osoite mahdollisesti myös. Tämä tapahtuma palvelee muun muassa tilastollisia tarkoituksia. Jos meillä on tieto siitä, että IP-osoite tallennetaan, me huomautamme siitä käyttäjillemme.

d) Yhteydenottolomake
Jos otat meihin yhteyttä jonkin verkkolomakkeemme, sähköpostin tai muiden yhteydenottotapojen kautta (esim. rekisteröinti), tallennamme vapaaehtoisesti antamasi tiedot kuten nimen, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen. Näitä me käytämme esim. vastataksemme kyselyysi tai lähettääksemme sinulle tiettyjä tietoja.
Me teemme näin vain niin kauan, kuin meillä on käyttökohtainen antamasi suostumus tai me olemme muuten oikeutettuja lakimääräysten perusteella tietojen käsittelyyn. Palvelimesta tiedot ja mahdolliset liitteet poistetaan kuukauden kuluttua kyselysi saapumisesta automaattisesti.

e) Työhakemukset verkossa
Ota huomioon työhakemuksissa Softgarden-työkalumme kautta seuraava tietosuojalauseke: https://vogelsang.softgarden.io/de/data-security

f) Sosiaalisen median palvelut - jakopainikkeet
Käytämme verkkosivustollamme tietosuojaturvallista välinettä "Shariff". Tämä laajennus "Shariff", jonka ovat laatineet tietokonelehden c’t asiantuntijat, mahdollistaa enemmän yksityisaluetta verkossa ja korvaa sosiaalisten verkkojen normaalit "Jaa"-painikkeet.

Lisätietoja:
https://www.heise.de/ct/artikel/Shariff-Social-Media-Buttons-mit-Datenschutz-2467514.html

3. Evästeet verkkosivustollamme

Verkkosivustomme joustavaa käyttöä varten me käytämme evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan loppulaitteellesi kuten tietokoneeseen, tablettiin tai älypuhelimeen, ja joita käytetään verkkosivustoilla käyttäjäkokemusten laatimiseksi paremmaksi.

a) Cookie Consent Management käyttäen Cookiebot-yritystä
Kun ensimmäisen kerran käyt verkkosivustollamme, sinulle näytetään niinsanottu Cookie Consent -mainospalkki Cookiebot-yritykseltä (Cybot A/S, Havnegade 39, 1058 Kopenhagen, Denmark, Puh.: + 45 50 333 777, Sähköposti: [email protected], Yritysrekisterinro: DK34624607), josta saat tietoja teknisesti välttämättömistä ja muista evästeistä verkkosivustollamme.
Teknisesti välttämättömiä evästeitä käytetään verkkosivuston käyttöönantoa varten ja ne vastaavat oikeutettua etua GDPR:n art. 6 (1) mukaan.
Muita evästeitä kuten koskien suosikkeja ja tilastoja voit aktivoida yksilöllisesti tämän mainospalkin valintojen avulla. Jos meillä ei ole sinun nimenomaista, aktiivista suostumustasi, nämä evästeet on deaktivoitu.
Kaikkien evästeiden päivitetyn luettelon ja lyhyen selostuksen siitä, mihin niitä käytetään, tallennusajankohdan ja tarpeelliset linkit löydät tästä: https://www.vogelsang.info/int/cookie-declaration/
Sieltä löydät myös suostumuksesi dokumentoinnin.
Jos haluat muuttaa asetuksiasi, näpäytä kohtaa "Muuta suostumustasi". Silloin avautuu evästepalkki, niin että voit mukauttaa asetuksiasi vastaavasti. Vaihtoehtoisesti voit myös evästeraporttimme tunnuksella ottaa meihin yhteyttä, ja me poistamme tiedot vastaavasti.
Lisäksi voit suorittaa asetuksia evästeitä varten omassa selaimessasi. Ota huomioon, että kaikkien evästeiden deaktivoimisella voi olla vaikutuksia verkkosivustomme toimintatapaan.

b) Muita evästeitä
Erikseen mainittujen palvelujen Google Analytics ja Google Maps (4) sekä yllä mainitun IP- ja selainkielitunnistuksen (2 a,b) lisäksi tarvitaan muita evästeitä teknisiä toimintoja varten. Niihin kuuluvat vakiotoiminnot jonkin verkkosivuston käyttöä varten (esim. skriptikieli PHP) tai meidän Content Management -järjestelmämme TYPO3 (esim. näkymiä varten selaimessa).
Lisäksi me käytämme palveluntarjoajaa Cloudflare verkkosivustojemme nopeaa siirtoa varten maailmanlaajuisesti. Tässä sinut määritetään yksilöllisenä, mutta anonyyminä käyttäjänä, jotta voit tehdä ja tallentaa omat turvallisuusasetuksesi kuten evästeiden hyväksyminen, henkilökohtaisella tasolla.

Hyödyllisiä linkkejä:
Cloudflare Cookie Policy: https://www.cloudflare.com/en-gb/cookie-policy/
Hyödyllisiä tietoja koskien Clouflare-evästettä: https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/200170156-What-does-the-Cloudflare-cfduid-cookie-do

4. Google-palvelut

a) Google Analytics
Tämä verkkosivusto käyttää palvelua Google Analytics, joka on Google LLC:n verkkoanalyysipalvelu ("Google"), osoite 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. GDPR:ää, tietosuojaa sekä muutamia valittuja palveluita koskevista kysymyksistä vastaa Google Ireland Limited, osoite Gordon House Barrow St, Dublin 4, Ireland. Olemme solmineet Googlen kanssa tilaustietojen käsittelysopimuksen, joka varmistaa sen, että tietojasi käsitellään lakimääräysten mukaan.
Googlen asettaman evästeen kautta tuotetut tiedot antavat suostumuksesi jälkeen tietoja tämän verkkosivuston käytöstäsi. Nämä tiedot välitetään ja tallennetaan Googlen palvelimelle USA:ssa.
Viittaamme siihen, että tälle verkkosivustolle on Google Analytics lisännyt koodin "gat._anonymizeIp();" IP-osoitteiden anonyymin määrityksen (ns. IP-Masking) varmistamiseksi. Tässä tapauksessa Google lyhentää kuitenkin sitä ennen IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioiden sisäpuolella tai muissa Euroopan talousalueen sopimukseen kuuluvissa maissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite välitetään USA:ssa olevalle Googlen palvelimelle ja lyhennetään siellä.
Vogelsangin toimeksiannosta Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen sen, miten olet käyttänyt tätä verkkosivustoa, laatii verkkosivustojen ylläpitäjiä varten raportteja verkkosivustojen käyttötavoista ja tuottaa muita verkkosivustojen ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita Vogelsang-yhtiölle. Google Analytics -palveluiden puitteissa selaimestasi välitettyä IP-osoitetta ei Google yhdistä muihin tietoihin.
Evästepalkkimme tai yksilöllisten selainasetusten kautta tehtävien asetusten lisäksi voit estää sen, että evästeen tuottamat tiedot ja verkkosivusi käyttöä koskevat tiedot (mukaanl. IP-osoitteesi) välitetään Googlelle sekä estää Googlea käyttämästä näitä tietoja siten, että seuraat alla mainittua linkkiä Google Opt-Out -evästeen asettamiseen ja lataat käytettävissä olevan selainvälineen ja asennat sen. Näin asetetaan Opt-Out-eväste, joka estää tulevan tietojesi käytön käydessäsi tällä verkkosivustolla.

b) Google Ads
Tämä verkkosivusto käyttää verkkomainostusohjelmaa "Google Ads", ja sen puitteissa Conversion Tracking -seurantaa. Tässä Google Ads asettaa tietokoneeseesi evästeen, jos olet tullut jonkin Google-ilmoituksen kautta meidän verkkosivustollemme. Näiden evästeiden tarkoitus ei ole henkilökohtainen tunnistus. Kun käyttäjä käy verkkosivustomme tietyillä sivuilla ja eväste ei ole vielä umpeutunut, me ja Google voimme tunnistaa, että käyttäjä on näpäyttänyt ilmoitusta ja hänet on sieltä johdettu eteenpäin tälle sivulle. Jokainen Google Ads -asiakas saa erillisen evästeen. Siten evästeitä ei voi seurata Ads-asiakkaiden verkkosivustojen kautta.
Conversion-evästeiden kautta saatujen tietojen tarkoituksena on laatia niiden Ads-asiakkaiden Conversion-tilastoja, jotka ovat suostuneet Conversion-seurantaan. Asiakkaat saavat tietää niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka ovat näpäyttäneet heidän ilmoitustaan ja jotka on ohjattu eteenpäin jollekin Conversion Tracking -merkin sisältävälle sivulle. He eivät kuitenkaan saa mitään tietoja, joilla käyttäjät voidaan tunnistaa.
Jos et halua osallistua Tracking-seurantaan, voit helposti deaktivoida tämän Google Conversion Tracking -evästeen internet-selaimesi käyttäjäasetusten kautta. Sinua ei silloin oteta mukaan Conversion Tracking -tilastoihin.

c) Muita käytössä olevia Google-palveluita
Paitsi palveluita Google Analytics ja Google Ads internet-tarjontamme käyttää vielä muitakin palveluita, kuten Google Maps, Google Tag Manager, Google Data Studio, YouTube sekä Google Web Fonts. Myös niissä ei kerätä mitään sellaisia tietoja, jotka voivat viitata johonkin yksittäiseen henkilöön, vaan tiedot kerätään vain anonymisoidussa muodossa, jotta voimme paremmin suunnitella internet-sivuamme sinua varten.
Muita yksityiskohtia näistä palveluista ja siitä, miten voit peruuttaa niiden käytön, jotta henkilötietojasi ei enää kerätä anonymisoidussa muodossa (Opt Out -toiminto), löydät allaolevista linkeistä.
 
Hyödyllisiä linkkejä ja Opt Out -mahdollisuuksia Google-palveluita varten:
Opt-Out Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fi
Opt-Out Google Services: https://www.google.com/settings/ads?hl=fi
Tietosuojalauseke Google: https://policies.google.com/privacy?hl=fi
Käyttöehdot Google: https://www.google.com/analytics/terms/fi.html
Käyttöehdot Google Tag Manager: https://marketingplatform.google.com/intl/fi/about/analytics/tag-manager/use-policy/
Käyttöehdot Google Data Studio: https://support.google.com/datastudio/answer/7019158?hl=fi
Käyttöehdot YouTube: https://www.youtube.com/t/terms
FAQ Google WebFonts: https://developers.google.com/fonts/faq?hl=fi

5. Siteimprove Priority -palvelun käyttö

Tämä verkkosivusto käyttää verkkoanalyysipalvelua Siteimprove Priority, jonka Siteimprove käyttöön. Siteimprove Priority käyttää evästeitä eli tekstitiedostoja, jotka tallennetaan loppulaitteellesi kuten tietokoneeseen, tablettiin tai älypuhelimeen, ja nämä evästeet auttavat meitä analysoimaan virheitä verkkosivustolla. Evästeiden verkkosivuston kautta käyttöömme antamat tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään Siteimprove-palvelimilla Tanskassa. IP-osoitteet anonymisoidaan täydellisesti, ennen kuin Siteimprove Suiten kautta kerätyt tiedot tulevat meille näkyville. IP-osoitteiden anonymisoinnin peruuttaminen ja IP-osoitteiden kohdistus kerättyihin tietoihin ei ole mahdollista.
Käytämme näitä tietoja verkkosivustomme kävijöiden käyttötottumuksien arviointiin, raporttien kirjoittamiseen niistä ja lopulta parantamaan verkkosivustoamme kävijöillemme. Siteimprove ei luovuta näitä tietoja kolmansille osapuolille, eikä käytä niitä minkäänlaisiin markkinointi- tai mainostarkoituksiin.

Hyödyllisiä linkkejä:
Siteimprove Priorityn deaktivointi:

6. Pardot/Salesforce

Pardot on verkkomarkkinoinnin automaatiosarjan valmistaja. Käytämme Pardotin sarjaa kerätäksemme tietoja kävijöistä verkkosivustollamme. Henkilötiedot tallennetaan Pardot/Salesforceen, jos kävijämme täyttävät lomakkeen esimerkiksi tilaisuuksiin rekisteröintiä, yhteydenottoa/pyyntöä tai sähköpostitiedotteidemme tilausta varten tai muita “opts-in” yhteydenottoon myynti- ja markkinointikapasiteetissa. Pardot kerää ei-henkilötietoja, kuten IP-osoite, käyttöjärjestelmä, verkkoselain ja vieraillut sivut.
Pardotin evästeet eivät tallenna henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, vain ainutkertaisia tunnisteita.
Kävijät saavat viestin, jossa pyydetään heiltä hyväksymään evästeet ensimmäisellä vierailulla. Tämä viesti ei ilmesty uudelleen, elleivät he tyhjennä evästeitään. Jos on mahdollisuus hylätä seuranta, Pardot kohtelee heitä aivan kuin heidän evästeensä eivät olisi voimassa. Sähköpostilinkit ja lomakelähetykset ovat silti vielä heidän aktiviteettihistoriassaan, mutta sivunäkymät ja lomake eivät ole.
Keräämme tietojasi, jotta voimme kommunikoida kanssasi oikealla ja soveltuvalla tavalla, riippumatta siitä, mikä suhteesi Vogelsangiin on: se on meidän lainmukainen etumme tietojesi käsittelyssä.
Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan, kuin tarvitsemme niitä niiden käyttötarkoitusta varten tai niin kauan, kuin lainmukaisesti meitä näin vaaditaan.
Olemme toteuttaneet soveltuvia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä estääksemme henkilötietojesi häviämisen, väärinkäytön, niihin pääsyn tai niiden muutamisen luvattomalla tavalla.
Lisätietoja Pardot/Salesforces-lausekkeista voidaan lukea allaolevan linkin kautta.

Lisätietoja:
Pardot/Salesforces-lausekkeet: https://www.salesforce.com/eu/company/privacy/


7. MultiView

Tämä sivusto käyttää MultiView-seurantakoodia, jonka tarkoituksena on seurata verkkosivunäkymiä ja muita verkkotoimintoja markkinointi- ja digitaalimainontatoiminnan kehittämiseksi.
MultiView on Yhdysvalloissa, ja maailmanlaajuiset MultiViewin keräämät henkilötiedot (mukaan lukien EU ja Sveitsi) voidaan siirtää Yhdysvaltoihin käsittelyä varten. MultiView vastaa EU-U.S. -tietosuojaympäristöä ja Swiss-U.S.-tietosuojaympäristöä siten kuin USA:n kauppaministeriö on sen asettanut koskien henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja henkilötietojen siirtämistä Euroopan unionista ja Sveitsistä Yhdysvaltoihin. MultiView on vakuuttanut kauppaministeriölle, että se noudattaa tietosuojaperiaatteita.
Tämä järjestelmä käyttää evästeidemme ja muiden teknologioiden keräämiä teknisiä ja käyttäytymistä koskevia tietoja kuluttajien "kokemuksen" optimointia varten. Muutamissa tapauksissa evästeitä käytetään estämään sinua näkemästä tarpeettomia mainoksia, tai kirjautumasta sisään enemmän kuin turvallisuuden kannalta on tarpeen, ja muistamaan tallennetut suosikkisi. Evästeet yhdessä verkkopalvelimemme lokitiedostojen kanssa auttavat meitä laskemaan verkkosivuillamme käyneiden ihmisten määrän, ja heidän suosituimmat sivunsa. Tämä auttaa meitä saamaan palautetta ja jatkuvasti parantamaan verkkosivustoamme ja palvelemaan asiakkaitamme paremmin.
Evästeidemme ja muiden teknologioiden keräämät tekniset ja käyttäytymistä koskevat tiedot muodostavat automaattisesti anonyymejä käyttäytymisprofiileita. Nämä profiilit eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti, mutta sallivat järjestelmän kehittää asiakkaillemme mainoksia, jotka luultavimmin ovat sinulle kiinnostavia ja tärkeitä (mielenkiintoon perustuvat mainokset). Voimme jakaa teknisiä ja käyttäytymistä koskevia tietoja ja käyttäytymisprofiileita asiakkaidemme kanssa osana yhteistyötä heidän kanssaan määritelläksemme millaisia mielenkiintoon perustuvia mainoksia voimme asettaa ja minne.
Jos poistat evästeet käytöstä laitteessasi tai selaimessasi, se voi rajoittaa tai estää käyttäytymistä koskevien profiilien muodostamista toiminnoistasi tällaisessa laitteessa tai profiilissa.


8. Uutiskirje

a) Tilaaminen ja peruuttaminen
Tarjoamme verkkosivustollamme sinulle mahdollisuuden tilata uutiskirjeemme. Tilauksen jälkeen saat säännöllisesti meiltä tietoja ajankohtaisista uutuuksista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamiseen tarvitaan voimassa oleva sähköpostiosoite. Sähköpostiosoitteen varmennusta varten saat ensin tilaussähköpostin, joka sinun on vahvistettava linkin avulla (Double Opt-In). Kun tilaat uutiskirjeemme verkkosivustoltamme, me käsittelemme henkilötietojasi kuten sähköpostiosoite, puhuttelu, nimi ja kielitoivomuksesi meille antamasi suostumuksen perusteella. Käsittelyn lainmukaisena perustana on GDPR:n artiklan 6 kappaleen 1 kirjain a), Antamasi suostumuksen voit milloin tahansa peruuttaa suhteessa tulevaan aikaan, esimerkiksi "Peruuta tilaus" -linkin kautta uutiskirjeessä, sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai vapaamuotoisella kirjeellä julkaisutiedoissa mainittuun osoitteeseen. Tämä peruutus ei koske jo tapahtuneiden tietojen käsittelytoimenpiteiden lainmukaisuutta. Kun tilaat uutiskirjeen, me tallennamme lisäksi IP-osoitteesi sekä tilauksesi päivämäärän ja kellonajan. Näiden tietojen käsittelyä tarvitaan, jotta voidaan todistaa annettu suostumus. Lainmukaisen perustan muodostaa meidän lakimääräinen velvoitteemme suostumuksesi dokumentointiin (art. 6 kapp. 1 kirjain c) yhteydessä GDPR:n artiklan 7 kappaleeseen 1).

b) Uutiskirjeanalyysi
Me analysoimme anonyymisti uutiskirjeemme lukutottumuksia ja avaamiskertoja. Tätä varten me keräämme ja käsittelemme käyttötietoja, jotka kokoamme yhteen sähköpostiosoitteesi tai IP-osoitteesi kanssa, Tämän seurannan lainmukaisena perustana on sinun suostumuksesi GDPR:n artiklan 6 kappaleen 1 kirjaimen a) mukaan.

c) Seuranta
Jos olet antanut meille seuranta-suostumuksen, me keräämme henkilökohtaisia käyttötietoja ja käyttökäyttäytymistä, jotta voimme tarjota sinulle mielenkiintosi kohteiden mukaisia tietoja. Vastaanottajana sinulla on mahdollisuus peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä jonkin yllämainitun kanavan kautta tai lähettää uutiskirjeen "Muuta profiilia" -linkin kautta sähköpostiviestin osoitteeseen [email protected] tai vapaamuotoinen kirje julkaisutiedoissa mainittuun osoitteeseen.

Hyödyllisiä linkkejä:
Yhteydenoton sähköposti: contact@vogelsang.info
Julkaisutiedot: https://www.vogelsang.info/int/imprint/

9. Tietosuojalausekkeemme muutos

Jotta voimme varmistaa sen, että tietosuojalausekkeemme vastaa aina ajankohtaisia lainmukaisia tietoja, pidätämme oikeuden muuttaa sitä milloin tahansa. Tämä koskee myös sitä tapausta, että tietosuojalauseketta täytyy mukauttaa uusien tai muutettujen palveluiden, kuten uusien huoltopalveluiden johdosta. Uusi tietosuojalauseke on silloin voimassa, kun seuraavan kerran käyt katsomassa tarjontaamme.

/ /