SINUN KUMPPANISI SOUMESSA JA BALTIAN MAISSA
Vogelsang Finland


To read the text in English, please click here.

Klicka här om du vill läsa texten på svenska.


Vogelsang Oy perustettiin vuonna 2012 saksalaisen Vogelsang:n tytäryhtiöksi. Sen päätoimipaikka on Helsingissä. Sieltä Vogelsang Finland tarjoaa koko laaja-alaisen Vogelsang-tuotevalikoiman myyntiä ja palveluita eri markkinoille Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa oleville asiakkaille.

Vogelsang-tuotteet vastaavat asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin maatalousteknologian, biokaasun, teollisuuden ja jätevesihuollon markkinoilla ja tarjoavat huipputeknologioita kuten kiertomäntäpumppuja, jauhatusjärjestelmiä, kiintoaineiden syöttölaitteita, hajoamisjärjestelmiä ja levitysteknologioita. Me tuemme asiakkaitamme myös rautatie-, bussi- ja venemarkkinoilla hankintöjen ja jätehuollon ratkaisuissa, sisätilojen puhdistuksessa ja datahallinnassa.

Antaaksemme asiakkaillemme parhaat tuotteet juuri heidän käyttötarkoituksiinsa, me optimoimme tuotteitamme jatkuvasti ja mukautamme niitä asiakkaidemme tarpeisiin heidän työssään: Vogelsang on LEADING IN TECHNOLOGY.

Juuri sinun tarpeisiisi räätälöityä asiakaspalvelua

Vogelsang Finland on myös voimakkaasti keskittynyt tarjoamaan erinomaisia palveluita ja varaosia. Tarjoamme yksilöllisiä All round -palveluita käyttöönotossa tai kuluneiden osien palvelupaketeissa varmistaaksemme asiakkaidemme kitkattoman toiminnan.

Keskuspalvelunumero: +358 50 589 8726
Sähköposti: [email protected]
Palveluajat: ma-pe klo 8 - 14

Ota yhteyttä Vogelsang Finland -yhtiöön

Vogelsang Oy
c/o Keijo Pajari
Hiomotie 42 B 74
00380 Helsinki
Suomi

Sähköposti: finland@vogelsang.info
Puhelin: +358 50 589 8726

Tietosuojalauseke

Google Maps