VAŠ PARTNER ZA IZDELKE, KI SO LEADING IN TECHNOLOGY
Vogelsang Slovenija


Če želite besedilo prebrati v slovenskem jeziku, kliknite tukaj.


Podjetje Vogelsang je bilo ustanovljeno leta 1929 kot majhna žaga v Spodnji Saški v Nemčiji. Danes, 90 let kasneje, podjetje deluje po vsem svetu in je specializirano za izdelke, ki temeljijo na rešitvah, za stranke v sektorjih odpadne vode, kmetijskega inženiringa, bioplina, industrije in prometa. V srednje velikem strojniškem podjetju je zdaj zaposlenih več kot 1000 zaposlenih po vsem svetu.

Podjetje VGS Tech je bilo ustanovljeno junija 2011 v Sloveniji kot predstavništvo Vogelsang Group. Cilj je bil zagotoviti prodajne in poprodajne storitve državam jadranske regije: Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, Kosovu, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Severni Makedoniji in Albaniji.

Ponujamo široko paleto visokokakovostnih izdelkov za tehnologijo črpanja, mletja, dovajanja trdnih snovi in trošenja. Ponujamo rešitve za sektorje odpadne vode, bioplina, industrije, prometa in kmetijske tehnologije. Nenehno si prizadevamo optimizirati svoje izdelke in jih vedno prilagoditi potrebam naših kupcev in trgov: Vogelsang je LEADING IN TECHNOLOGY za uspešno delo.

"VGS Tech smo ustanovili kot predstavništvo skupine Vogelsang, da kupcem v državah jadranske regije ponujamo široko paleto visoko kakovostnih izdelkov in odlične poprodajne storitve."
Gregor Turšič, vodja prodaje, VGS Tech

Pri storitvah ničesar ne prepuščamo naključju

Ne prodajamo samo izdelkov; nudimo tudi popolno podporo, kadar kupci potrebujejo originalne nadomestne dele ali odlične storitve. Da bi vam zagotovili nemoteno delovanje že od samega začetka, smo vam vedno na voljo s svojo individualno vsestransko storitvijo.

Številka centralne službe: +386 41 244 964
E-naslov: [email protected]
Delovni čas Od ponedeljka do petka: 8:00 do 16:00


Stopite v stik z VGS Tech Slovenija

VGS Tech, Gregor Turšič s.p.
Lesno brdo 17
1360 Vrhnika
Slovenija

E-poštni naslov: info@vogelsang.si
Telefonska številka: +386 41 244 964

Google Maps

Pravilnik o zasebnosti podatkov