Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ LEADING IN TECHNOLOGY
Vogelsang Ελλάς


To read the text in English, please click here.


Η Vogelsang ιδρύθηκε το 1929 ως ένα μικρό πριονιστήριο στην Κάτω Σαξονία της Γερμανίας. Σήμερα, 90 χρόνια αργότερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε παγκόσμια κλίμακα, εξειδικευμένη σε προϊόντα με λύσεις για πελάτες στους τομείς των λυμάτων, της γεωργικής μηχανικής, του βιοαερίου, της βιομηχανίας και των μεταφορών. Η μεσαίου μεγέθους εταιρεία μηχανολογίας έχει πλέον εργατικό δυναμικό άνω των 1000 υπαλλήλων παγκοσμίως.

Η Vogelsang Hellas ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2020 ως θυγατρική του ομίλου Vogelsang. Ο στόχος ήταν η παροχή τοπικών πωλήσεων και υπηρεσιών μετά την πώληση στην Ελλάδα.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας για τεχνολογία άντλησης, τεμαχισμού, τροφοδοσίας και διάδοσης στερεών υλικών. Παρέχουμε λύσεις για τομείς λυμάτων, βιοαερίου, βιομηχανίας, μεταφορών και γεωργικής τεχνολογίας. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιστοποιούμε τα προϊόντα μας και να τα προσαρμόζουμε πάντα στις ανάγκες των πελατών και των αγορών μας: Η Vogelsang είναι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ για να σας βοηθήσει να εργαστείτε επιτυχώς.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

“Η ουσιαστική και άμεση επικοινωνία με τους πελάτες μας, μας επιτρέπει να κατανοούμε τις πραγματικές ανάγκες τους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό συστατικό για μακροχρόνιες συνεργασίες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε εδώ για να βρούμε τη σωστή λύση για την επιχείρησή τους.”
Μαρία Μιχαλοπούλου, Διευθύντρια Πωλήσεων, Vogelsang Ελλάς

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ VOGELSANG ΕΛΛΑΣ

Vogelsang Ελλάς Μ.Ι.Κ.Ε.
Μπουκουβάλα 8
11471 Αθήνα
Ελλάδα

Διεύθυνση e-mail: greece@vogelsang.info
Τηλέφωνο: +30 69 48 94 27 34

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Google Maps