Az Ön partnere a technológiában vezető termékekhez – LEADING IN TECHNOLOGY
Vogelsang Magyarország


To read the text in English, please click here.


A Németországban, Alsó-Szászországban található Essen (Oldenburg) székhelyű Vogelsang GmbH & Co. KG magas műszaki színvonalú, egyedileg konfigurálható és könnyen karbantartható gépeket fejleszt, gyárt és értékesít. Az 1929-es megalapítása óta mezőgazdasági gépgyártóból a szennyvízkezelés, mezőgazdaság, biogáz termelés, közlekedés és ipar berendezéseinek és megoldásainak szakértőjévé vált. Az innovatív családi vállalat jelenleg több mint 1 000 alkalmazottat foglalkoztat. A folyamatosan növekvő számú leányvállalatoknak és értékesítési irodáknak köszönhetően több mint 50 helyszínen van jelen világszerte.

A cég nemzetközi terjeszkedésének részeként 2020 júliusában magyarországi értékesítési irodát nyitott. A Vogelsang GmbH & Co. KG közvetlen képviselőjeként lehetőség nyílik a magyar vásárlók magasabb színvonalú, helyi kiszolgálására illetve a termékek minőségével megérdemelt nagyobb piaci elismertség elérésére.

Az Ön magyarországi vállalkozása számára is megtaláljuk a megfelelő megoldást

Kiváló minőségű termékek széles választékát kínáljuk szivattyúzás, aprítás, szilárd anyag adagolás és kijuttatás technológiák terén. Megoldásokat kínálunk a szennyvízkezelés, biogáz termelés, mezőgazdaság és közlekedés iparági szereplőinek számára. Folyamatosan arra törekszünk, hogy termékeinket optimalizáljuk és mindig ügyfeleink és piacaink igényeihez igazítsuk: VOGELSANG - LEADING IN TECHNOLOGY, vezető technológia az Önök sikeréért.

A Vogelsang magyarországi képviseletének elérhetősége:

Vogelsang Magyarország Kft.
1037 Budapest, Montevideo utca 3/A 2. em. 4.

E-mail: attila.sinko@vogelsang.info
Telefon: +36 70 634 13 97

ADATVÉDELMI POLITIKA