DIN PARTNER FOR PRODUKTER, SOM ER LEADING IN TECHNOLOGY
Vogelsang Danmark


To read the text in English, please click here.


I 1988 blev Vogelsang AS grundlagt som Vogelsangs første datterselskab og startede virksomhedens ekspansion. Datterselskabet har hjemme i den vestlige del af Danmark i byen Tarm og tilbyder sine kunder kvalitetsprodukter og avanceret teknologi.

Vogelsang Danmark er stærkt placeret på markederne landbrugsteknologi, biogas, industri, transport og spildevand og har især succes med indfødnings systemer til biogasanlæg og med at levere forsynings- og bortskaffelsesløsninger til jernbanesektoren.

Efter at have været 90 år på markedet er Vogelsang også en specialist, når det drejer sig om rotationsstempelpumper, neddeling og spredeteknologi. Vi optimerer konstant vores produkter og tilpasser dem til kundernes og markedernes behov af hensyn til deres succes: er Vogelsang LEADING IN TECHNOLOGY.

På grund af stabil vækst i de sidste par år afslutter vi i øjeblikket en udvidelse.

“Vi er meget stolte over at levere det rigtige produkt til den konkrete opgave, og tilfredse kunder er, hvad vi stræber efter i alt, hvad vi arbejder med.”
Niels Agerbo Nielsen, administrerende direktør for Vogelsang Danmark

Kundeservice tilpasset til dine behov

Vogelsang Danmark fokuserer også kraftigt på at levere fremragende service og reservedele. Uanset om det er ibrugtagning eller en servicepakke for sliddele for at garantere dig problemfri drift fra starten, vi tilbyder individuel allround-service. Vogelsangs serviceteam består af højt kvalificeret personale - eksperter, konsulenter og teknikere, som kender alle detaljer i din maskine fra Vogelsang.

Centralt servicenummer: +45 97372777
E-mail: [email protected]
Servicetider: Man - tors: 8:00 til 16:00
  Fre: 8:00 til 12:00

Tag kontakt med Vogelsang Danmark

Vogelsang-AS
Industriparken 2
6880 Tarm
Denmark

Email: nan@vogelsang-as.dk
Phone: +45 97372777

Erklæring om databeskyttelse

Google Maps